erfgoedlogies /

LaKaserna en Corona

Op dit moment zijn wij uitsluitend geopend voor een meerdaags verblijf exclusief ontbijt. (Ons gastenverblijf beschikt over een eigen gastenkeuken en er is een goed geoutilleerde supermarkt op 250 meter afstand).

Verder plannen wij voor de veiligheid van onze gasten en onszelf zowel vóór als na ieder verblijf één hele dag in waarop het gastenverblijf niet geboekt kan worden. Dit in verband met een extra goede schoonmaakbeurt en om de kans op besmetting zoveel mogelijk te vermijden.

Ons gastenverblijf beschikt over een sleutelkastje waarmee u zichzelf toegang tot het appartement kunt verschaffen zodat de sleutels niet persoonlijk overhandigd hoeven te worden. Ook is het niet nodig u rond te leiden: Er is een duidelijke handleiding en voor vragen zijn we telefonisch bereikbaar.

Tot slot: De provincie Groningen staat bekend om zijn rust en ruimte. In de omgeving van Bad Nieuweschans kan heerlijk gewandeld en gefietst worden, bijna zonder andere mensen tegen te komen. Voor onze gasten hebben we gratis fietsen klaarstaan.

Op de eerste verdieping van de voormalige marechausseekazerne bevindt zich het gastenverblijf, een aangenaam onderkomen voor één tot vier personen met veel privacy en een eigen voordeur. Dit gastenverblijf bestaat uit een woonkamer met een zithoek en een eethoek, twee slaapkamers en een eigen badkamer.

Bij een verblijf van twee nachten of langer staat ook de vroegere keuken van de commandantswoning op de begane grond tot uw beschikking.

Vanuit het appartement en vanaf het terras is er een mooi uitzicht op de tuin en het groen rondom de vestinggracht. In de zomer kunt u hier tot laat in de avond van de zon genieten.

LaKaserna gastenboek