erfgoedlogies /

 LaKaserna erfgoedlogies appartement (Bed and Breakfast) in Bad Nieuweschans. WOONKAMER. LaKaserna erfgoedlogies appartement (Bed and Breakfast) in Bad Nieuweschans. RIETVELD CHAIR Expositieruimte LaKaserna Bad Nieuweschans Actuele Kunst en B&B  LaKaserna erfgoedlogies appartement (Bed and Breakfast) in Bad Nieuweschans. WOONKAMER. LaKaserna erfgoedlogies appartement (Bed and Breakfast) in Bad Nieuweschans. BREAKFAST LaKaserna erfgoedlogies appartement (Bed and Breakfast) in Bad Nieuweschans.1st BEDROOM Expositieruimte LaKaserna Bad Nieuweschans Actuele Kunst en B&B LaKaserna erfgoedlogies appartement (Bed and Breakfast) in Bad Nieuweschans. GUESTS GARDEN

Op de eerste verdieping van de voormalige marechausseekazerne bevindt zich het gastenverblijf, een aangenaam onderkomen voor één tot vier personen met veel privacy en een eigen voordeur. Dit gastenverblijf bestaat uit een woonkamer met een zithoek en een eethoek, twee slaapkamers en een eigen badkamer.

Bij een verblijf van twee nachten of langer staat ook de vroegere keuken van de commandantswoning op de begane grond tot uw beschikking.

Vanuit het appartement en vanaf het terras is er een mooi uitzicht op de tuin en het groen rondom de vestinggracht. In de zomer kunt u hier tot laat in de avond van de zon genieten.

LaKaserna gastenboek